Tu ce alegi?

 

                 Cand realizezi ca ai o varsta , privesti in urma si iti dai seama, ca ai fost pe pilot automat, ca ai ,, trait” respectand inconstient, asteptarile celor apropiati / societatii;

Cand realizezi ca nu ai fost prezent in propria VIATA;

             Cand UNIVERSUL te pune pe pauza si esti fortat sa te opresti, pentru ca nu ti-ai dat voie sa auzi sau sa vezi acele atentionari – OPRESTE-TE!

Ai la dispozitie sa continui asa sau sa te TREZESTI si sa intelegi ca, de fapt  totul nu inseamna altceva decat o noua SANSA.

Sansa de a-ti trai propria viata, de a realiza ca mintea nu este singura care poate conduce si ca ea te duce oricum intr-o directie gresita, ca de fapt ea nu facea echipa cu sufletul , cu ceea ce ,de fapt, esti tu.

In acel moment apare intrebarea: ,,cine esti tu cu adevarat, ce iti doresti?

                 Continui cu cel care ai fost sau iti dai voie sa fii tu cel ce esti, sa iti dai voie sa simti, sa iti dai voie sa fii, sa curgi cu tot ceea ce iti ofera viata, chiar daca nu corespunde cu ,,  tiparele” societatii, alegi sa fii in continuare ,,conformistul” sau ,,nonconformistul”.

Alegi sa te bucuri de fiecare clipa, de fiecare moment, de tot ce iti aduce viata?

Totul este o simpla alegere! O alegere constienta de aceasta data!

Alegi sa te simti frumos, iubit, apreciat in orice relatie sau te consideri in continuare nedemn, necorespunzator, pentru ca asa stii de la cei care-ti spuneau ca te iubesc si incercau sa te ,,educe” conform normelor?

Alegi sa respingi intelepciunea propriului suflet, refuzul de-a stii si de-a intelege , indecizia, resentimentele si vina, dezechilibrul cu viata si negarea a ceea ce esti?

Alegi refuzul de a accepta responsabilitatea, nevoia de a fi victima, de-a da vina pe ceilalti, alegi sa ai o imagine proprie negativa si sa iti fie in continuare teama de relatii

            SAU

          Alegi sa fii una cu UNIVERSUL si cu toata viata, sa fie bine pentru tine , sa cresti si sa intelegi , sa te simti deschis BUCURIEI si IUBIRII pe care o daruiesti si o primesti liber si sa te simti frumos, iubit si apreciat si sa fii mandru sa fi TU?

Tu ce alegi?

 

23.07.2021

 

 

Tags:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top